Pengkikut blog

IKLAN lagi....

BOSAN


Sebenarnya aku tengah bosan nie tak tau nak wat pa...saja ja nak update blog menceritakan kebosanan aku



aku tengah lepak kat cyber cafe kat TAMAN PEKAKA.online facebook pun tak de sapa friends aku yang boleh dikacau...so skrg ni aku nak blah dah untuk menghilangkan kebosanan dan sambil memikirkan idea2 baru untuk aku update dalam blog ni...sambil memikirkan idea tu aku nak mlepak kt kedai membe aku dulu dekat D'Kerepek!


Nie lah masalahnya tak da awek nie....kalau nak hilangkan bosan boleh gak bersms dengan awek... tapi tak kisah kawan ramai leh ajak bersembang....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan