Pengkikut blog

IKLAN lagi....

SUARA BLOG?

ASSALAMUALAIKUM…
Entah kenapa hari nie DMH boleh terbaca “Utusan Malaysia”. Ada sebabnya DMH baca UTUSAN Malaysia. Sebab pertama, Tak da surat khabar lain yang hendak dibaca dan sebab kedua nya, nak tengok adakah WAHYU UMNO ni ada isu baru nak mengutuk PAKATAN RAKYAT.

DMH tak nak komen banyak fasal isu ni kerana DMH x dengar lagi apa yang dikatakan oleh BOB LOKMAN..so kalau DMH dah dengar baru DMH boleh komen…DMH Cuma takut isu nie diputarbelitkan oleh pihak tertentu (pinjam ayat media)…yelah macam isu MAT SABU hina polis dulu,kalau dengar full tape apa yang dia kata baru kita faham isu sebenarnya...
 Nie isu apa yang DMH nak ulas, DMH nak ulas pasai  SMS yang dihantar oleh ZARY (entah BETUL ke TAK) yang mengatakan “PIHAK AKBAR TOLONG DEDAHKAN LEBIH KERAP RUANGAN SUARA BLOG.SUDAH TENTU PEMBACA HENDAK TAHU LEBIH BANYAK AKSI TOYOL TOYOL JAGAAN PEMBANGKANG”

Kepada ZARY yang berotak udang, sapa yang lebih toyol? Blogger UMNO atau blogger PR? bagi DMH yang tidak dijaga oleh mana2 parti politik, Majoriti Blogger PR lebih berotak dari blogger UMNO.yelah,tak pernah blogger PR (walaupun ada segelintir)yang maki hamun orang tak tentu fasal..majoriti blogger UMNO yang DMH tengok maki orang,buat fitnah terhadap orang yang dah mati  so ni kah blogger yang diagungkan ZARY.So ZARY,sapa yang toyol sebenarnya? Blogger yang mendedahkan kebenaran atau blogger yang cuba mempertahan kan penipuan dan memfitnah insan lain?
Tentang ayat “JAGAAN PEMBANGKANG” majoriti blogger PEMBANGKANG tak dapat pembiayaan Parti dalam Pakatan Rakyat.Maklumlah Parti PAKATAN RAKYAT tak banyak duit nak support…Tak seperti blogger UMNO, ramai bergerak sendiri dan menggunakan wang sendiri…yelah tak macam blogger UMNO,masih DMH ingat blogger EXTREME,PAPA GOMO yang berperang dengan Tun Faisal (exco pemuda UMNO) sebab tak dapat duit.so sapa yang ditaja sebenarnya.

Sebenarnya,MEDIA BARU boleh menggantikan MEDIA PERDANA…asyik menipu ja macam mana rakyat nak percaya…pesanan DMH untuk ZARY, LU FIKIRLAH SENDIRI….