Pengkikut blog

IKLAN lagi....

PREMA YIN ADDICTED MUSIC VIDEO (comment)



komen aku:
sapa PREMA YIN nie?kenai pown tak...sorry ah beb...aku memang tak kenai sapa PREMA YIN nie...but for this clip video...asal ko nak wat macam ko nie artis HOLLYWOOD...suara dia ok...but aksi dia dalam video nie macam "SANGAP SEKS".takyah lah wat macam nie...nie MALAYSIA beb bukan HOLLYWOOD..
selain aksi "SANGAP SEKS" tu...lagi satu aku tak berapa gemar....ENDING DIA...kenapa kalau gaduh ending nya macam tu...sorry GAMBIT nie bukan HOLLYWOOD nie MALAYSIA...and MENTERI PENERANGAN dan LEMBAGA PENAPISAN FILEM kenapa tak pantau benda2 nie....kalau orang yang "open minded" tengok ok lah kalau orang2 yang ada keluarga apa dia nak cerita kat anak2 dia kalau tengok video nie....
nie ending yang aku cakap nie....
PRIMA YIN SUMBER:GOOGLE.

 kepada PREMA YIN...bukan ko takde bakat ada...tapi janganlah buat kontroversi macam nie....orang kan pandang ko...ni bukan orang pandang ko tapi HINA Kau....
GAMBIT SUMBER:GOOGLE....
untuk GAMBIT...ko jangan mengamuk kalau orang kritik karya ko..sebab bukan karya ko tak besh...tapi benda macam nie tak sesuai untuk masuk dalam negara nie....

SORRY THIS IS JUST ONE MAN OPINION....