Pengkikut blog

IKLAN lagi....

PENCURI HELIX ULTRA

sebenarnya aku x de idea nak cita nie...so aku nak wat "PUBLIC ANNOUCEMENT" skit...pada sesiapa yang tinggal kat area TRONOH,MANJUNG,BATU GAJAH ka dan kawasan sekitarnya kalau nampak KERETA PERDANA SILVER plat WEL 8268 sila laporkan kepada balai POLIS berhampiran...sebab ada SINDIKET curi minyak HELIX ULTRA (tau ke) 
Nie ha....mahai kot...yang buat aktiviti nie INDIA,2 lelaki 1 perempuan...diorang memang ada sindiket...bukan SHELL TRONOH ja tempat aku kerja....sepanjang STESEN SHELL area situ kena... hmmm pandai2...tapi KANTOI sbab CCTV...aiyo bangang2...

Mamat Mat Salleh yang benci Lynas dan sayang Malaysia



PLZZ MALAYSIAN PEOPLE.....HENTIKAN PEMBINAAN LYNAS KAT GENDENG PAHANG...jangan biarkan peristiwa yang jadi kat CHERNOBYL,UKRAINE jadi kat MALAYSIA...wahai KERAJAAN UMNO -BN,STOP THIS PROJECT PLZZ...ini bukan ISU POLITIK tapi ini isu KESIHATAN...

SAVE MALAYSIA AND PAHANG....STOP LYNAS....

MEMANG HARAM JADAH....!!!

apa aku rasa bila tengok pic nie...mesti panas kan...memang macam haram jadah orang menghina ISLAM...celaka punya orang.....jangan main agama lah....kurang ajar betul....


mau terkejut beruk aku tadi bila member aku bagi link satu blog menghina ISLAM....nie tahap gaban punya blog nie (bila aku tengok ah) memang sial ah main isu agama.....
mula2 aku ingat orang INDONESIA rupanya anak MALAYSIA yang buat....so pada pihak yang berwajib...sila ambik tindakan pada penulis blog nie...MELAMPAU sangat....jangan asyik duk serang ANWAR IBRAHIM  ja....kes nie dibiarkan...
JANGAN JADI CAMNIE SUDAH LAH

pada sapa nak link dia...ini dia click kat bawah 2....

TENGOK SENDIRI AH and aku yakin korang akan CAKAP MEMANG HARAM JADAH....!!!

 

MELLY GOESLOW & KRISDAYANTI - CINTA


buat insan yang sedang bercinta...sad song ever....!!!

THANX.....

TAKDE TAJUK TAKDE GAMBAR...WHY?NO MOOD FOR THIS....
NIAT AKU IKHLAS NAK TOLONG ORANG TAPI LAST2 KENA MAKI.. ENTAH AH WEI..KALAU DIA BACA NIE BAGUS AH...
THANX AH JADI KAWAN AKU...ANYWAY NIAT AKU NAK TOLONG KO...TAPI KO NIE DEGIL NAK MAMPOS...SEBAB TU AKU NAK TOLONG KO...XPELAH BEB...GUA XDE HATI DGN CINTA K...SEGALA AYAT CINTA LAH 2 AH NIE AH AKU JOKE SAHAJA K...TAKPE KO JANGAN RISAU...AKU TAK YAH HALAU AKU AKU BLAH...AKU PAHAM DAH....NIAT BAIK JADI CAMNIE...SORRY AH KALAU AKU TERMAKI KO TDI...AKU MELETUP 2 JA....KALAU KO BACA BACA AH TAK BACA AKU TAK KISAH.....TAPI AKU NAK KO TAU...AKU SUKA KAWAN DENGAN KO....AKU SUKA SENYUMAN KO...AKU TAU AKU SALAH...SO AKU BLAH AH...
AKU MEMANG SUKA BERKAWAN DENGAN ORANG...ADA ORANG SUKA ADA ORANG TAK SUKA..DONT WORRY K...AKU X NAK POWN DENGAN KO SEBAB.....APA YANG JADI KAT AKU DAH BAGI BANYAK PENGAJARAN SEBABKAN AKU SERIK DENGAN CINTA...CUKUP!FULLSTOP! KO RILEKS2 K....AKU UCAP THANX SEBAB KO JADI KAWAN AKU...MOGA KO BAHAGIA K...AKU DOAKAN....SALAM
 
wat NORAMIRA..THANK YOU...!!!





TIPS UNTUK MELUPAKAN KEKASIH

Sebelum aku start story aku pagi nie...aku nak cakap "facebook" aku dideactived wat sementara...alah dalam 2-3 hari ja...saja nak menenangkan fikiran jap...satgi ada orang marah kat aku lak asyik kacau dia saja....!!!sebenarnya entry nie untuk si dia gak yang marah kat aku so mai saksikan...

1 Menangis Semalam

Anda boleh menangis .Kesedian dan sakit hati memang harus di ungkapkan secara bebasmeskipun menyakitkan.Anda boleh menangis sampai mata bengkak dan nggak mengeluarkan airmata lagi,Tapi jangan lama-lama.Yang penting sudah puas semalaman dan setelah itu anda ndak pernah nangis lagi

2 Berpikir Positip

Memang tidak mudah untuk bersyukur di antara kecambuk sakit hati yang kunjung sembuh.Coba anda berpikir klu hubungan itu masih terus berlanjut bahkan janur kungin sudah melengkung tapi kemudian tetep putus di tegah jalan!!Akan lebih parah keadaannya,yang penting kehormatan belum terengggut maka lebih sedikit waktu yang dibutuhkan untuk melupakan mantan

3 Have Fun
Lupakan kesedian dengan cara menyalurkan hobi anda.Pokoknya yang anda suka,lebih ramai dengan teman-teman agar makin seru
 
4 Buang Barang_Barang Pemberiannya
Semua hadiah pemberiannya buang aja!!dengan membuang pemberiannya anda tidak akan ingat dengannya.Klu barang-barang itu sayang dibuang berikan aja pada orang lain,itung-itung sambil menghilangkan jejak sambil amal.anda bisa dapat pahala.

5 Cari Kekasih Baru
Cara ini cara termudah melupakan mantan,asal anda tak lantas jatuh hati kemudian patah hati lagi dalam waktu dekat.Niscaya bau mantan akan segera sirna.Ingat pastikan kekasih baru anda itu tidak seperti mantan anda

6 Refreshing Ke Tempat Baru
Supaya mudah melupakan kekasih anda ajak teman -teman anda untuk berlibur ke tempat baru.Jadi sambil melupakan kenangan sang manta anda tetep bisa bersenang-senang.Biar hati sakit banget,tapi siapa tahu di tempat baru anda bisa mendapatkan penggantinya.

7 Permak Penampilan
Ubah penampilan anda menjadi baru biar membuat hati senang.Siapa tahu dengan penampilan baru ada yang tertarik dengan anda.

8 Introspeksi Diri
Bila ke tujuh diatas untuk melupakan sementara maka ada dua cara yang terahkir untuk memusnakan bayangan mantan kekasih.Ketika sebuah hubungan berakhir sebaiknya kita introspeksi diri.Apa saja sifat yang positif atau negatif agar kelak bila telah menemukan tambatan hati baru sifat dan karakter kita bisa lebih baik dari sebelumnya.

9 Ingat Selalu keburukan Dia
Mengingat keburukan mantan bukan bererti kita menjelek-jelekan mantan ke hadapan teman.Ini hanya untuk hati dan pikiran anda sendiri,sebab klu kita mengingat kebaikan dia makan kita akan mengingatnya dan akhirnya kita akan menyesali dan merutuki diri saja.Memang agak susah untuk memulai tapi akhirnya akan berguna dan bagus untuk penyembuhan luka hati

10 Berdoa
Dengan banyak berdoa pasti kita akan segera bisa melupakan mantan kekasih
 
NIE bukan untuk aku dan si dia sahaja but untuk semua follower aku yang frust k...chow salam

SIAPA NUR AIN?

Eh apasal ada gambar nie dalam blog aku....hahahahaha saja ja sebelum memulakan entry kira mukadimah ah....SELAMAT TINGGAL CARLO ANCELOOTI....kalau dia paham ah..dengan kekalahan CHELSEA kepada MAN.UNITED 2-1 malam semalam...YOU SEE YOUR CARRIER GOODBYE....
ah lupakan pasal CHELSHIT 2..masa aku sedang asyik berfacebooking aku terbaca satu link dalam blog NUR AIN NORDIN (korang click nama nie untuk tengok blog dia) aku terbaca pengakuan dia pasal "gambar lucah" dia untuk photoshoot sebuah filem...aku heran gak sapa dia nie....

SUATU MALAM KUBUR BERASAP yang memaparkan gambar lucah dia...
gambar lucah dia...!!!
nie filem dia "SUATU MALAM KUBUR BERASAP"orang hina dia sebab gambar nie....orang kata dia takda maruah ah apa ah sampai hilang mood dia....(sorry beb!) aku tertanya2 gak sapa dia nie....artis baru ka....ish tak kenal ah aku...bila aku search MR GOOGLE aku dah jumpa PROFILE NURUL AIN nie...
.
 
BIODATA NURUL AIN
Nama Lengkap : Nurul Ain Nordin
Nama Panggilan : Ain
Tarikh Lahir : 16 Ogos 1988
Tinggi Badan : 158 cm
Berat Badan : 42 kg
Agama : Islam
Bangsa : Melayu
Status : Bujang
Nama Ayah : Nordin Bin Azizan
Nama Ibu : Aminah Binti Illadad Khan
Tempat Tinggal: Seri Kembangan, Selangor.
Email : ain_nordin88@yahoo.com
Nama Sekolah Tahun
Universiti Teknologi Mara, UiTM Puncak Perdana, Shah Alam. 2007-sekarang
Sekolah Menangah Teknik Bukit Piatu, Melaka 2004-2005
Sekolah Menangah Kebangsaan Mantin, N.Sembilan 2002-2003
Maktab Rendah Sains Mara, Kuala Klawang, N.Sembilan 2001-2002
Pencapaian
Model fesyen “Busana Muslimah (edisi raya 2010)” untuk majalah WANITA.
Model fesyen “Tiru Watak Kartun” untuk KOSMO, Utusan Malaysia.
Model fesyen “Gaya Rambut Sesuai ke Sekolah” untuk KOSMO, Utusan Malaysia.
Model kesihatan “ Sri Ayu, Marthi Tilaar”
Model fesyen “ Kostum Berkarekter” untuk KOSMO, Utusan Malaysia.
Model Fesyen “ Klasik Vintaj” untuk KOSMO, Utusan Malaysia
Pelakon Pembantu dalam Filem “ Lu Pikirla Sendiri De Movie” . Aminah Rhapor
Pelakon Pembantu dalam Telemovie Maisarah untuk Astro Prima
Penolong Pengurus Produksi dalam Telemovie Maisarah untuk Nusantara Seni Karya
Pengacara Rancangan “Alamak…!!! Kan dah Kena…” 13 episod untuk RTM
Pelakon dalam Rancangan Suara Banduan, RTM
Pelakon dalam Sitcom Anak Mami, TV9
Pelakon dalam Siri Cinta Medik 2, TV9
Pelakon dalam Siri Impian Anggun ,TV3
Pelakon Utama film “ I Am” yang memenangi 9 daripada 10 anugerah di Akademi TV3
Model artistic kepada kumpulan Flickers, napie, izi, dan Ted Adnan
Finalist Dewi Remaja 2008/2009
Model Fesyen untuk Rekaan Anizam Yusuf, Rozlan Nassir,
Model Fesyen “Gaya Ke Pejabat” KOSMO, Utusan Malaysia
ok dah nampak dah dia...artis baru nak naik....maybe tak berapa terkenal...
bagi aku dia tak salah pasai gambar tu...tapi maybe photographer dan bos atasan yang nak dia wat cam tu....tak yah letak 100% kesalahan sampai nak hina dia macam tu....hina dia dan famili dia...sampai tekanan dan keluar entry nie
kesian kat dia...sedih lak aku baca entry terbaru dia...maybe masa dia wat entry link kat atas tu dia hadapi tekanan...so pada semua takyah lah hukum dia sampai macam tu sekali...bagi aku,aku tak letak 100% kesalahan kat dia....mungkin gak dia terpaksa ikut cakap boss dia untuk amik gambar macam tu...
pada NURUL AIN nie....sabar k...yang cakap pandai tu biarkan...anyway sorry sebab aku ambik gambar nie wat contoh ja...mungkin ini UJIAN ALLAH pada dia...hmmm sabar k....lain kali hati-hati ya kalau ada photoshoot....
okay beb CHOW.....SALAM....

UNTITLED....


X DE MOOD NAK MENULIS SO.....2 GAMBAR MENCERITAKAN SEGALANYA

i am sorry tu untuk seseorg yang aku dah lukakan hati dia....sorry k "saya yang salah...i am not meant to hurt u but i think its a joke but never meant to hurt u....sorry
Gambaq nie pula untuk mak aku....PUAN SITI HAJAR BINTI ZAINAL ABIDIN...walaupun aku ni nakal selalu lawan cakap MAMA...but inside of my heart,I LOVE YOU SO MUCH...MAMA azim rindu MAMA sempena hari IBU nie..AZIM ucapkan SELAMAT HARI IBU...I LOVE YOU MAMA.....
SONG FOR MAMA....

TAKDA IDEA

 MANA IDEA NIE?
MANA IDEA NIE?
ADUH! Xde idea lak nak update apa hari nie...so, nak wat pa malam nie....
so apa lagi jom layan MERONG MAHAWANGSA kat youtube....hahahaha tak tengok movie kat wayang pun takpa...leh layan kat YOUTUBE.....
BERBEKAL ROKOK DJ dan tanpa memikirkan masa depan jom tengok HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA....SO DONT DISTURB ME....



VIDEO ANWAR.....

wah cepat betul video seks "ANWAR IBRAHIM" TERSEBAR....aku mengaku aku dah tgk full video tu but here is my feedback lepas tengok VIDEO TU

sehari selepas video seks....

gambar dalam video seks
cuba bandingkan dua gambar nie...apa korang nampak....ANWAR ada janggut kan..so gambaq bawah ANWAR xda janggut...so nampak sangat menipu...lagi satu propaganda UMNO/BN untuk hancurkan ANWAR....

Tengok gambar nie jap....ANWAR IBRAHIM BOROI ke x....nampak sgt ANWAR tak boroi....aku tak kenal ANWAR secara peribadi...but DARI FIZIKAL dia aku tau dia tak boroi....dia bukan buncit so lagi kantoi DATO T....
Itu pendapat aku aku taktau apa korang rasa...but,ANWAR bukan pelakon video tu....pada pihak POLIS aku sarankan dedah segera SAMA ADA ANWAR BERSALAH ATAU TAK? dan tangkap segera DATO TIGA EKOR nie....dan hukum sebab sebar video SEKS....
DAN kepada ESKAY,kau dah sumpah laknat kan...jangan memain dengan SUMPAH....nanti dimakan sumpah...
RAKYAT MENUNGGU PENDAKWAAN terhadap TIGA EKOR DATO NIE...SEGERAKAN SIASATAN WAHAI POLIS....


OSAMA IS DEAD

perasaan bercampur baur...nak sedih ke x....percaya ke x...sebab kematian PEMIMPIN TERTINGGI AL QAEDA...
WASHINGTON, 2 Mei — Pemimpin rangkaian Al-Qaeda Osama bin Laden sudah meninggal dunia, demikian disahkan oleh Presiden Barack Obama sebentar tadi.

Jenazah Osama yang menjadi buruan Amerika Syarikat sejak lebih satu dekad lalu ditemui di sebuah rumah besar di Islamabad, Pakistan hari ini.

Obama mengesahkan laporan itu pada sidang media di sini hari ini (sebentar tadi, waktu Malaysia).

Osama mendahului senarai teratas orang dikehendaki oleh Washington sejak lebih satu dekad lalu.

Dalam pada itu laporan Reuters pula menyebut, menurut pegawai-pegawai Amerika Syarikat hari ini jenazah Osama telah dikesan oleh pihak berkuasa negara itu.

Laporan itu juga menyebut ia dilihat satu pencapaian besar bagi pentadbiran Obama dan pasukan keselamatan kebangsaannya.

Bekas Presiden George W. Bush telah berulang kali tertekad untuk membawa Osama, yang dilabel sebagai dalang peristiwa 11 September, sebelum tamat tempoh perkhidmatannya pada Januari 2009.

Obama menggantikan Bush pada awal 2009.

Osama, kelahiran Arab Saudi, berjaya membolosi buruan askar Amerika Syarikat dan militia Afghanistan di kawasan pergunungan Tora Bora sejak 2001.

Usaha mengesan Osama menjadi ‘dingin’ selepas beliau dikatakan hilang dan banyak maklumat risikan rasmi percaya beliau berselindung di Pakistan.

Sejak itu, Osama mencemuh Barat dan menyebarkan pandangan Islam militannya menerusi rakaman video.

Selain serangan 11 September, Osama juga dipertanggungjawabkan sebagai dalang serangan bom ke atas Kedutaan Amerika di Kenya dan Tanzania pada 1998 dan ke atas kapal perang USS Cole di Yemen dua tahun kemudian.
sumber: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/osama-anak-bangsawan-temui-ajal-dalam-buangan/
 entah ah beb susah aku nak agak nie fake atau tak...but watak "OSAMA BEN LADEN"dah dimatikan...kenapa aku kata watak?aku leh kata 1 ja OSAMA ialah propaganda....wallahualam...CUBA korang search kat GOOGLE "TIM OSMAN" keluar apa....
sapa tim osman nie?asal taip "TIM OSMAN" keluar gambar OSAMA...aku search kat GOOGLE sapa TIM osman...rupa2 nya dia adalah OSAMA BEN LADEN...and TIM OSMAN nie ialah AGEN CIA...so watpa nak sedih...dia masih hidup dan WATAKNYA yang mati....
tak caya kan...??so watpa aku nak sedih kematian ajen cia nie...padahal dia bukan mati...MAJORITI RAKYAT PAKISTAN tak tahu kewujudan AL QAEDA dan OSAMA so nak wat pa sedih2 kematian dia...dia memang propaganda AMERIKA...
pada sapa2 yang anggap OSAMA tu mujahid ah hero....lupakan ah...nampak sangat 9/11/2001WORLD TRADE CENTER RANCANGAN FREEMASON dan AMERIKA