Pengkikut blog

IKLAN lagi....

11 Muharram 1432

ASSALAMUALAIKUM WARAH MATULLAH HIWABARAKATUH....

Wah ari nie dah ari JUMAAT 11 MUHARAM 1432 HIJRAH...

malam jumaat bai....malam kebahagiaan...tapi kekadang 2 semua bahagia ada juga yang berduka...bagi pasangan suami isteri malam kebahagiaan mereka ah...hehehehe bajet aku tak tau apa diorang buat malam2 jumaat nie...
sebenarnya macam2 terjadi dengan aku malam ni....kunci kereta tinggal dalam kereta...aii time aku balik rumah bleh pula kunci kereta tinggal dalam kereta...aku baru nak letak Handphone aku dalam kereta tengok2 ada kunci dalam kereta...aduh mujur ada kunci spare kalau x aku dah jadi perompak dengan kereta aku sendiri...hahahahaha
aku nak muhasabah diri aku di malam2 JUMAAT nie...kekadang aku kena lepaskan benda yang aku sayang kepada orang lain yang lebih menyanyanginya...bukan bermaksud aku"LOSER" tapi mungkin dia lebih mampu menjaga benda yang kita sayang dari diri kita...banyak benda kekurangan dgn diri aku nie...lebih baik capai diri baru nak jaga orang lain....

MOGA DIA BAHAGIA dengan PILIHAN HATINYA....
P:S:-aku nak minta maaf dengan insan bernama FARAHANA ZAINAL (biadap never die) for what happens yesterday...ikhlas dari hati aku minta maaf kt dia...aku doakan dia bahagia dengan pasangannya....AMIN....

BENGANG 2.....


FED UP FED UP
Fedup aku malam nie dgn seorang perempuan...aku msg dia dekat 80 sms dah aq antar kat dia tapi 1 pown dia x balas...mana x sakit hati aku....dahlah 2 alasan dia x de mood...ingat aku ade mood ka skunk nie...macam sial lah perangai...lepas tu senyap...bila aku ym dia dia leh wat muka x bersalah bagi salam dgn aku..wat macam x da apa2 ish memang bagi hot ah perempuan nie..dah lah msg x balas call x angkat...mau x fedup aq...aq punya rindu kat dia dia leh wat macam nie kat aku....
ingat aku nie cap SMS ka...hantar msg pown kena bayar 1 sen....bukan x kena bayar kurang2 hargai ah....dah lah aq on9 FACEBOOK sebab ingat dia on9 leh sembang2 dgn dia...kena ayat macam 2 mau tak bengang aku...
dalam bengang2 aku sekarang nie sebenarnya lama gila x online...blog aku pun dah lama x update rindu gila aku dengan blog aku nie...sekarang aku bleh update blog seperti biasa...pasal dia 2 gi mampos ah...aku malas nak fikir...kalau dia tau aku sayangkan dia dan rindukan dia...biar dia fikir sendiri...