Pengkikut blog

IKLAN lagi....

Kelebihan Wanita Berbuah Dada Kecil dan Sederhana


Kepada wanita diluar sana ,anda tidak perlu risau atau bimbang dengan wanita yang mempunyai payudara lebih besar daripada anda.Jangan sesekali berasa rendah diri dengan saiz payudara anda yang kecil. Setiap kejadian pasti ada kebaikan.Begitu juga dengan payudara yang kecil.Berikut merupakan beberapa faedah payudara kecil:

1. Elak gangguan seksual
Kepada wanita berpayudara kecil, anda dapat mengelakkan diri daripada sekumpulan lelaki yang selalu memandang payudara dan suka membuat gangguan seksual terhadap wanita.


2. Penyayang dan setia
Kebiasaannya wanita yang mempunyai payudara kecil lebih penyayang dan setia terhadap kekasih atau suami dan jarang berlaku curang.


3. Kepuasan seks lebih cepat
Kepada kaum lelaki, anda tidak perlu bimbang jika tidak dapat memuaskan isteri pada detik malam pertama.wanita payudara kecil lebih cepat teransang dan mempunyai waktu klimaks dengan cepat berbanding wanita payudara besar.

4. Berpakaian lebih sopan
Wanita payudara kecil berpakaian lebih bersopan dan tidak terlalu mendedahkan payudara seperti wanita berpayudara besar.

5. Bebas melakukan aktiviti sukan
Melakukan aktiviti sukan seperti olahraga dengan tenang kerana tidak perlu risau kerana payudara kecil lebih ringan. dan senang dibawa kemana-mana.

6. Tidur pelbagai posisi
Payudara yang kecil lebih memudahkan seseorang untuk tidur dengan pelbagai posisi sekalipun.Contohnya tidur meniarap dan menyiring.

7. Selesa tanpa coli
Payudara kecil lebih selesa walaupun tanpa memakai coli dan bentuk payudara tidak begitu ketara disebalik pakaian


KOMEN DMH:
1 AYAT JA.......TERBAIK!!!!!PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA BERBUAH DADA KECIL/SEDERHANA 


MEMANG BANGSAT....!!


DMH AGAK TERKEJUT MELIHAT GAMBAR NIE...MEMANG TAK GUNA ORANG MACAM NIE MENGAKU ISLAM TAPI MENGHINA ISLAM MACAM NIE.DMH TAK PAHAM KENAPA DIA KENA WAT AL QURAN MACAM NIE...KALAU BENGANG DENGAN ISLAM PUN TAK PAYAH AH WAT AL QURAN MACAM NIE...SIAP BUH DALAM TWITTER LAGI...MEMANG MELAMPAU!
DAH LAH ISLAM (BERSANGKA BAIK),ANG HINA AGAMA ANG SENDIRI...SUNGGUH MEMALUKAN..


MEMANG SAH DIA NIE MELAYU AND ISLAM...AND WHY HE DOING THIS....PUNYA TAK DA KERJA AH....MACAM MAKCIK SITT FATIMA 2...SAMA JA....DEPA DORANG NIE....DAH MAKIN MELAMPAU ORANG DOK HINA ISLAM...TAPI TAK DA TINDAKAN....TAK YAH DOK AMIK TAU PASAL ORANG TAPI NIE.....TERANG2 HINA ISLAM...AMBIKLAH TINDAKAN....
BUDAK YANG KONON NYA NAK BUH BOM DALAM HELIKOPTER NAJIB CEPAT HANGPA AMIK TINDAKAN....TAPI BUDAK NIE YANG TERANG2 HINA ISLAM TAK DIAMBIL TINDAKAN....SO JAWAB AH