Pengkikut blog

IKLAN lagi....

Perpisahan ini -1st nation feat.Aizat Amdan

Assalamualaikum........


dalam 1 hari nie DMH dah jatuh cinta dengan lagu nie.;...ENTAH KENAPA?memang best sikit lagu nie sesuai dengan mood jiwang .....hahahaha mana da...lagu nie wujud ketenangan dalam jiwa DMH....
1st Nation feat Aizat-Perpisahan Ini.


Disini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis ditangan takdir
Ku terima perpisahan ini


Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua
Hanya sementara


KORUS
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Inginku miliki lebih darimu


Mungkinkah ini yang tertulis ditangan takdir
Ku terima perpisahan ini


Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri



DMH nak tukar lagu buh lagu nie lak untuk blog DMH.....



Video BARU ANWAR IBRAHIM

ASSALAMUALAIKUM....
SORRY agak lama DMH tak update blog...maybe kesibukan menyebabkan DMH stop jap main blog...saja DMH nak mengomen tentang video baru yang didedahkan oleh media massa tentang RAKAMAN CCTV sebelum dan SELEPAS VIDEO SEKS. ANWAR IBRAHIM....
 DMH dah tengok video nie...dan DMH boleh sahkan memang itu ANWAR IBRAHIM...itu DMH tak boleh nafikan...eh KEJAP!Eskay cakap ANWAR wat SEKS di hotel ke APARTMENT....tolong bagitau jap...DMH dah pening dah nie...
.LAGI SATU,jarak masa...video seks itu masanya lebih kurang 20 minit....(DMH mengaku DMH dah tengok video tu)tapi jarak ANWAR IBRAHIM dan ESKAY naik dan turun lif adalah 8 minit (menurut masa di CCTV)so WTF...sapa yang tipu?ESKAY ka PAPAGOMO (GAMBAR)....
DMH bukan penyokong ANWAR IBRAHIM macam dulu....bagi DMH,ANWAR IBRAHIM juga manusia biasa seperti orang lain..DMH bukan penyokong ANWAR IBRAHIM yang membuta tuli sampai tolak semua....tapi,ikut logik akal lah....ANWAR ni jahat sangat ka?takda ka kebaikan dia buat kat MALAYSIA nie...kalau ada takkan nak dipadamkan....DONT BE HIPOKRIT!
INGAT UMNO! kalau hari-hari dia difitnah...rakyat bukan semakin percaya tapi semakin meluat...JANGAN TERKEJUT kalau dalam PRU13 ANWAR IBRAHIM menang dan menjadi PM MALAYSIA...
Mungkin BARISAN NASIONAL dan orang-orang nya tak serik lagi untuk men"fitnah" ANWAR IBRAHIM...jangan sampai rakyat naik bosan dan menjatuhkan mereka....kalau 2008 dapat 5 negeri PRU 13 seluruh MALAYSIA menyaksikan kejatuhan BARISAN NASIONAL.....SEGALANYA MUNGKIN!!!

bak kata BOB MARLEY
"you can fool some people sometimes but you can't fool all the people all the time "

BLOCK LIST...

saja bosan2 tunjuk Mangsa2 block list aku...aku nie bukan suka sangat block orang tapi kalau dah terpaksa kena lah block...SORRY pada blogger yang aku terblock...THANK YOU! 

p/s:MUNGKIN AKAN BERTAMBAH LAGI...!