Pengkikut blog

IKLAN lagi....

WANITA IDAMAN (DARI MATA SEORANG LELAKI)
MATA TAK BOLEH TIDOQ...WALAUPUN TV DAH HABIS SIARAN SO DI SINI DMH NAK CERITAKAN SIFAT WANITA YANG MENARIK HATI LELAKI DARI MATA SEORANG LELAKI...


1.KEANAK-ANAKAN
-SIFAT KEANAK-ANAKAN SEORANG WANITA ITU BOLEH MENARIK DAYA TARIKAN LELAKI...WANITA NIE SANGAT SUKA MANJA MENYEBABKAN LELAKI SUKA PADA NYA...TAK DINAFIKAN DMH SUKA WANITA YANG KEANAK-ANAKAN SEBAB DEPA BOLEH MASUK KEPALA DENGAN KITA...TAK SUKA SEBENARNYA PEMPUAN YANG "COVER CUN"MAJORITI LELAKI PUN TAK SUKA JUGA

2.PENUH PENGERTIAN.
WANITA YANG MEMAHAMI PASANGAN NYA AMAT DISUKAI OLEH LELAKI.SIFAT TIDAK CEMBURU MEMBABI-BUTA MUDAH MEMAAFKAN,MEMILIH MASA YANG SESUAI UNTUK BERBINCANG AMAT MENYENANGKAN SEORANG LELAKI.

3.MENGHARGAI.
WANITA YANG MENGHARGAI PASANGAN NYA ADALAH MENJADI IDAMAN LELAKI.LELAKI SUKA DIHARGAI.KADANG-KADANG BILA LELAKI MEMBERIKAN WANITA SESUATU BARANG SEBAGAI HADIAH.HARGAILAH DIA...PALING KURANG PUN UCAPKANLAH TERIMA KASIH.KERANA LELAKI RASA DIHARGAI.4.MENJAGA PENAMPILAN
LELAKI SUKA PADA WANITA YANG MENJAGA PENAMPILAN.TAK PERLU LAH MAKE UP YANG TEBAL.BIARLAH NAMPAK BERSIH CANTIK DAN MENARIK DI MATA SEORANG LELAKI.ITU SUDAH CUKUP MENARIK HATI SEORANG LELAKI. 
"NATURAL BEAUTY" LAGI CANTIK DARI "MAKE UP" TETEBAL.

5.PANDAI BERBICARA
LELAKI SUKA PADA WANITA YANG PANDAI BERBICARA.SEORANG LELAKI MUDAH BERASA BOSAN.SO UNTUK MENGELAKKAN BOSAN,SEORANG WANITA TU HARUS PANDAI BERBUAL DENGAN LELAKI DAN PANDAI MEMILIH TOPIK YANG SESUAI.

6.PANDAI BERGAUL.
LELAKI SUKA WANITA YANG BOLEH BERGAUL DAN PANDAI MENYESUAIKAN DIRI.WANITA TU HARUS TAHU BERKOMUNIKASI DENGAN ORANG YANG LEBIH TUA DAN LEBIH MUDA.WANITA ITU TIDAK KEKOK UNTUK BERADA DI MANA SAHAJA TAK KIRA DI KOTA DAN DI KAMPUNG.

7.MENGHORMATI DIRI SENDIRI
LELAKI SUKA PADA WANITA YANG PANDAI MENJAGA MARUAH DIRI DAN BERSIFAT SOPAN.WANITA YANG MEMPUNYAI KEYAKINAN TERHADAP DIRI TIDAK AKAN MERASA RENDAH DIRI DAN MEMBIARKAN LELAKI MELAKUKAN APA-APA TERHADAP DIRINYA.

8.PRIHATIN.
LELAKI SUKA KEPADA WANITA YANG MURAH HATI, MENGAMBIL BERAT DAN SAYANGKAN KANAK-KANAK.WALAUPUN TIDAK CANTIK DARI SEGI LUARAN BIARLAH KECANTIKAN DALAMANNYA MENARIK HATI LELAKI.


INILAH CIRI WANITA IDAMAN (DARI PERPEKSTIF SEORANG LELAKI,DAH DMH NIE LELAKI)KALAU MEREKA ADA SEMUA NIE ATAU SEBAHAGIAN DARI NYA...MEMANG MENJADI WANITA IDAMAN SEMUA LELAKI...
P/S:THANX SEBAB BACA...TAK BOLEH TIDO PUNYA PASAL LAH NIE BOLEH KELUAR ENTRY MACAM NIE...GOOD NITE SEMUA