Pengkikut blog

IKLAN lagi....

Sera - Di Badai Asmara (HQ Audio)Sera

Di Badai Asmara

Haruskah...
Aku terus merayu padamu
Haruskah...
Aku taburi janji beribu
Untuk menembusi
Tembok hati sanubarimu
Ataupun... aku hanya penanti

Mengapa
Dikau meragui keikhlasan
Setelah kuberi
Pengorbanan dan kesetiaan
Aku jadi perindu
Pada istana madu
Kini menjadi sangkar hempedu

( 1 )
Mungkin ku pentafsir
Yang gagal mencari
Pengertian cinta
Akhirnya melara

( korus )
Kau insan misteri
Penuh rahsia cinta
Kulemas dalam arena
Meredah nestapa
Sukarnya menguasai
Bahasa cinta kita
Berilah kepastian sebuah cinta

Bisakah
Silap kata menjadi penanda
Dapatkah
Kecewa ku menjadi harapan
Marilah berganding
Mengharungi badai asmara
Dunia dikecapi penuh bahgia

( ulang 1 & korus & korus )

KOMEN: 
LAGU NIE FAVORITE DMH KALAU KARAOKE...LAGU NIE MEMANG MAKAN DALAM...SO LAYAN K....

PENDAM @ LUAH2011,TAHUN DAH BERUBAH..TAPI HIDUP AKU TETAP TAK BERUBAH….BAGI AKU 2011 MEMBAWA BANYAK SUKA DUKA DALAM HIDUP KU…CUMA YANG BERUBAH,AKU BUKAN LAGI STUDENT DIPLOMA.AKU SEKARANG MENUNGGU NAK MELANJUTKAN PENGAJIAN.NAK AMBIK IJAZAH…TAPI BUKAN ITU AKU NAK CERITAKAN.HANYA PENGALAMAN CINTA YANG GAGAL MEMATANGKAN SIKAP AKU.

RAMAI ORANG CAKAP AKU SUKA PENDAM PERASAAN…SEBAB TU AKU TAK PERNAH ADA KEKASIH @GIRLFRIEND..TAPI BETUL KA? MEMANG AKU PERNAH ADA KEKASIH TAPI TIME TU AKU BELUM BERSEDIA UNTUK BERCINTA….MUNGKIN SEBAB KISAH LAMA YANG PERNAH MENGHANTUI AKU CUKUP UNTUK AKU JADI SEORANG ANTI-PEREMPUAN.MAYBE KERANA PENDAM LAH AKU MENYAKSIKAN ORANG YANG AKU SAYANG BERSAMA DENGAN ORANG LAIN.

KEKADANG AKU CEMBURU DENGAN KAWAN2 AKU YANG BAHAGIA BERSAMA PASANGAN MASING-MASING.BUKAN AKU TAK TERINGIN NAK BERCINTA,TAPI SIKAP TAKUT DITOLAK CINTA MENYEBABKAN AKU MENGAMBIL SIKAP PENDAM PERASAAN.AKU JUGA INGIN DISAYANGI TAPI TAKUT DITOLAK CINTA MENYEBABKAN AKU AMBIL SIKAP MEMENDAM PERASAAN.SEBENARNYA PENDAM2 NIE MENYAKITKAN HATI JA.LEBIH BAIK BAGITAHU APA YANG KITA RASA PADA PEREMPUAN YANG KITA SUKA TU.TAK PEDULI LAH DIA SUKA ATAU TIDAK KERANA KURANG2 NYA KITA BERANI BERITAHU DIA APA PERASAAN KITA.

SEKARANG AKU MENGENALI SEORANG PEREMPUAN YANG BAIK.WALAUPUN AKU TAHU DIA TAK SEDIA LAGI SEBAB NAK FOKUS STUDY.AKU TERIMA.ANDAI DIA SUDAH BERSEDIA.AKU BERSEDIA MENJADI ORANG PERTAMA.WALAUPUN DIA MAHU ATAU TIDAK,AKU SEDIA TERIMA.KURANG-KURANG AKU TAK RASA MERANA LAGI.

NFS , I LOVE YOU.
ANDAI AWAK TAK TERIMA SAYA FAHAM.TAPI KURANG-KURANG SAYA BAGITAU AWAK YANG SAYA SAYANGKAN AWAK.WALAUPUN KITA TAK PERNAH BERJUMPA…SAYA DAH MULA SAYANGKAN AWAK!ANDAI ENTRY NIE MENYEBABKAN KITA PUTUS HUBUNGAN..SAYA TAK KISAH DAH SEBAB SAYA DAH BOLEH TERIMA  KERANA SAYA DAH BAGITAHU APA YANG SAYA RASA…SAYA MENYANYANGI AWAK DARI MULA SAYA KENAL AWAK…ANDAI AWAK TAK TERIMA SAYA,SAYA SEDIA TUNGGU SAMPAI AWAK BOLEH TERIMA SAYA.TAPI ANDAI JODOH AWAK UNTUK ORANG LAIN.SAYA DOAKAN AWAK BAHAGIA BERSAMA NYA.TAPI YANG PENTING SAYA PUAS HATI DAH MELUAHKAN PADA AWAK APA YANG SAYA RASA TANPA MEMPERDULIKAN AWAK SUKA ATAU TIDAK.THANX NFS BECAUSE BEING PART OF MY LIFE.

P/S:-SAMBIL LAYAN CERITA ROBOT (ENTHARAN) KAT TV2..BOLEH PULA DMH MENGUPDATE BLOG NIE DI RUMAH UNTUK BACAAN SEMUA….KALAU TAK SUKA JANGAN BACA K….JANGAN KUTUK YA.!

MEMANG HARAM JADAH!
SAKIT HATI TAK KORANG TENGOK MAMAT NIE ANGKAT FUCK KAT NAMA ALLAH?

WOI AGAK2 AH…HORMAT AH SIKIT AGAMA ORANG LAIN.JANGAN LAH BIADAP SANGAT.TAK PERNAH ORANG ISLAM BUAT KURANG AJAR DENGAN AGAMA LAIN…SO JANGAN LAH KURANG AJAR SANGAT..DMH TAK TAHU APA AGAMA MANGKUK NIE (MUNGKIN JUGA BERAGAMA ISLAM,MUNGKIN KAT RUMAH DIA) TAPI MEMANG MANGKUK NIE ANAK HARAM JADAH.SEBAB BIADAP SANGAT DENGAN NAMA ALLAH.

KALAU DIA BERAGAMA ISLAM.CEPAT2 LAH MANGKUK NIE BERTAUBAT…KALAU DIA TAK BERAGAMA ISLAM,JANGAN CABAR UMAT ISLAM!

MANA PIHAK PERKASA,PSGM DAN NGO ISLAM/MELAYU YANG LAIN…MANA DIA PANGLIMA2 PERANG YANG NAK LUDAH MUKA ADAM ADLI 2.DARI KORANG DOK SIBUK MARAH KAT ADAM ADLI SAMBIL MENGAMPU PM TU BAIK KORANG KELUAR KENYATAAN FASAL MANGKUK NIE…PADA PANGLIMA LUDAH TU,LEBIH BAIK MELUDAH KAT MUKA MANGKUK NI SEBAB TINDAKAN DIA BIADAP TERHADAP NAMA ALLAH…