Pengkikut blog

IKLAN lagi....

PENDAM @ LUAH2011,TAHUN DAH BERUBAH..TAPI HIDUP AKU TETAP TAK BERUBAH….BAGI AKU 2011 MEMBAWA BANYAK SUKA DUKA DALAM HIDUP KU…CUMA YANG BERUBAH,AKU BUKAN LAGI STUDENT DIPLOMA.AKU SEKARANG MENUNGGU NAK MELANJUTKAN PENGAJIAN.NAK AMBIK IJAZAH…TAPI BUKAN ITU AKU NAK CERITAKAN.HANYA PENGALAMAN CINTA YANG GAGAL MEMATANGKAN SIKAP AKU.

RAMAI ORANG CAKAP AKU SUKA PENDAM PERASAAN…SEBAB TU AKU TAK PERNAH ADA KEKASIH @GIRLFRIEND..TAPI BETUL KA? MEMANG AKU PERNAH ADA KEKASIH TAPI TIME TU AKU BELUM BERSEDIA UNTUK BERCINTA….MUNGKIN SEBAB KISAH LAMA YANG PERNAH MENGHANTUI AKU CUKUP UNTUK AKU JADI SEORANG ANTI-PEREMPUAN.MAYBE KERANA PENDAM LAH AKU MENYAKSIKAN ORANG YANG AKU SAYANG BERSAMA DENGAN ORANG LAIN.

KEKADANG AKU CEMBURU DENGAN KAWAN2 AKU YANG BAHAGIA BERSAMA PASANGAN MASING-MASING.BUKAN AKU TAK TERINGIN NAK BERCINTA,TAPI SIKAP TAKUT DITOLAK CINTA MENYEBABKAN AKU MENGAMBIL SIKAP PENDAM PERASAAN.AKU JUGA INGIN DISAYANGI TAPI TAKUT DITOLAK CINTA MENYEBABKAN AKU AMBIL SIKAP MEMENDAM PERASAAN.SEBENARNYA PENDAM2 NIE MENYAKITKAN HATI JA.LEBIH BAIK BAGITAHU APA YANG KITA RASA PADA PEREMPUAN YANG KITA SUKA TU.TAK PEDULI LAH DIA SUKA ATAU TIDAK KERANA KURANG2 NYA KITA BERANI BERITAHU DIA APA PERASAAN KITA.

SEKARANG AKU MENGENALI SEORANG PEREMPUAN YANG BAIK.WALAUPUN AKU TAHU DIA TAK SEDIA LAGI SEBAB NAK FOKUS STUDY.AKU TERIMA.ANDAI DIA SUDAH BERSEDIA.AKU BERSEDIA MENJADI ORANG PERTAMA.WALAUPUN DIA MAHU ATAU TIDAK,AKU SEDIA TERIMA.KURANG-KURANG AKU TAK RASA MERANA LAGI.

NFS , I LOVE YOU.
ANDAI AWAK TAK TERIMA SAYA FAHAM.TAPI KURANG-KURANG SAYA BAGITAU AWAK YANG SAYA SAYANGKAN AWAK.WALAUPUN KITA TAK PERNAH BERJUMPA…SAYA DAH MULA SAYANGKAN AWAK!ANDAI ENTRY NIE MENYEBABKAN KITA PUTUS HUBUNGAN..SAYA TAK KISAH DAH SEBAB SAYA DAH BOLEH TERIMA  KERANA SAYA DAH BAGITAHU APA YANG SAYA RASA…SAYA MENYANYANGI AWAK DARI MULA SAYA KENAL AWAK…ANDAI AWAK TAK TERIMA SAYA,SAYA SEDIA TUNGGU SAMPAI AWAK BOLEH TERIMA SAYA.TAPI ANDAI JODOH AWAK UNTUK ORANG LAIN.SAYA DOAKAN AWAK BAHAGIA BERSAMA NYA.TAPI YANG PENTING SAYA PUAS HATI DAH MELUAHKAN PADA AWAK APA YANG SAYA RASA TANPA MEMPERDULIKAN AWAK SUKA ATAU TIDAK.THANX NFS BECAUSE BEING PART OF MY LIFE.

P/S:-SAMBIL LAYAN CERITA ROBOT (ENTHARAN) KAT TV2..BOLEH PULA DMH MENGUPDATE BLOG NIE DI RUMAH UNTUK BACAAN SEMUA….KALAU TAK SUKA JANGAN BACA K….JANGAN KUTUK YA.!

2 ulasan: