Pengkikut blog

IKLAN lagi....

Mamat Mat Salleh yang benci Lynas dan sayang Malaysia



PLZZ MALAYSIAN PEOPLE.....HENTIKAN PEMBINAAN LYNAS KAT GENDENG PAHANG...jangan biarkan peristiwa yang jadi kat CHERNOBYL,UKRAINE jadi kat MALAYSIA...wahai KERAJAAN UMNO -BN,STOP THIS PROJECT PLZZ...ini bukan ISU POLITIK tapi ini isu KESIHATAN...

SAVE MALAYSIA AND PAHANG....STOP LYNAS....

MEMANG HARAM JADAH....!!!

apa aku rasa bila tengok pic nie...mesti panas kan...memang macam haram jadah orang menghina ISLAM...celaka punya orang.....jangan main agama lah....kurang ajar betul....


mau terkejut beruk aku tadi bila member aku bagi link satu blog menghina ISLAM....nie tahap gaban punya blog nie (bila aku tengok ah) memang sial ah main isu agama.....
mula2 aku ingat orang INDONESIA rupanya anak MALAYSIA yang buat....so pada pihak yang berwajib...sila ambik tindakan pada penulis blog nie...MELAMPAU sangat....jangan asyik duk serang ANWAR IBRAHIM  ja....kes nie dibiarkan...
JANGAN JADI CAMNIE SUDAH LAH

pada sapa nak link dia...ini dia click kat bawah 2....

TENGOK SENDIRI AH and aku yakin korang akan CAKAP MEMANG HARAM JADAH....!!!

 

MELLY GOESLOW & KRISDAYANTI - CINTA


buat insan yang sedang bercinta...sad song ever....!!!