Pengkikut blog

IKLAN lagi....

AWEK!!!!

wah entry aku kali nie pasal PEREMPUAN...ataupun "AWEK"..ramai tanya aku asal  "HANG DAH ADA AWEK KE" Sebenarnya lama dah aku "SINGLE"...adalah dalam 9 bulan hahahaha....lepas tu siap leh cakap lagi "ABIS 2 PEREMPUAN 2???eh eh...bila masa lak perempuan 2 awek aku...itu kawan aku ah...mmg nampak aku macam kaple tapi PEREMPUAN tu member aku ja....


Sebab dah lama single...aku dah malas fikir untuk ade awek...sehingga aku jumpa "AWAK" ah malas fikir ah pasal dia... aku pun sendiri da rasa malas nak fikir bab awek ni dah. baik la aku menghabiskan duit yang officially mak bapak aku kasi untuk aku je. buat ape nk menghabiskan duit kt anak orang?aku pun tak berduit nak bagi duit kt orang plak...mesti orang ingat aku jeles sebab aku tak de awek jeles dengan orang yang berawek...mmg kekadang aku jeles gak tapi takda faedah aku nak jeles..lain lah aku jeles pasal study ka dia lagi kaya dari aku ka..ade faedah gak lah aku jeles..
sebenarnya aku bahagia dengan hidup aku sekarang...aku ada kenal satu perempuan @ awek...dia bukan budak KOLEJ aku...dia ex awek member aku (dah lama dah putus,dan awek tu hilang) hampir 1 1/2 tahun aku kenai dia dan simpan perasaan dekat dia...dia tempat aku luah masalah dan tensen aku...tapi aku bahagia dengan dia...hampir 2 kali gak aku luah perasaan tapi dia cakap dia belum bersedia lagi sebab dia sayangkan ex-pakwe dia...bangang betul ex pakwe dia...awek punya baik nie ditinggalkan...ko nak awek macam mana ah...sorry aku teremetional kejap...hehe...tapi sekarang kami lebih selesa berkawan...kekadang tu terasa gak apa dia wat...meletup gak...tapi lama2 aku fikir saja ja pekena dia...hehehe
F******* I LOVE U SO MUCH walaupun ko x nampak tapi aku tetap sayangkan ko....!!! saja nak cetus kontroversi jap....hehehehe mungkin ko belum bersedia lagi sebab ko nak kejar karier ko tapi aku pun sama gak...nak kejar apa yang aku patut dapat sebelum aku kahwin...IJAZAH?KERJA TETAP? RUMAH?KERETA?baru aku masuk meminang ko dan kahwin dengan ko.eh berangan je aku nie...hehehehe kalau ada jodoh kahwin ah...moga aku dan ko bertemu jodoh...AMIN...
Pasal "AWAK" aku dah mula lupakan dia...dah 2 minggu aku tak msg dia...memang dulu seronok msg dengan dia...tapi tu dulu ah....sebenarnya aku dah tak nak ingat pasai "AWAK" tapi nak wat lagu mana...dia dah bahagia watpa nak sedih-sedih...LIFE MUST GO ON....tapi aku akan ingat dia dan stupid decision dia...aku berdoa pada ALLAH semoga "AWAK" berbahagia dengan DIA... walaupun bukan aku...alamak tersedih lak...tapi sekarang aku dah ok...tak larat nak bawak title "LOSER"...Andai dia tak bahagia...aku takkan jilat balik ludah yang aku buat...SORRY....!!!Pasal keputusan emosi "AWAK" aku rasa loser gila...tapi sekarang aku dah ok dah..

"i am happy with your decisions...but i have to sacrifice my heart to  make it HAPPY....MY fizikal is happy but my heart who knows about it"