Pengkikut blog

IKLAN lagi....

SIAPA NUR AIN?

Eh apasal ada gambar nie dalam blog aku....hahahahaha saja ja sebelum memulakan entry kira mukadimah ah....SELAMAT TINGGAL CARLO ANCELOOTI....kalau dia paham ah..dengan kekalahan CHELSEA kepada MAN.UNITED 2-1 malam semalam...YOU SEE YOUR CARRIER GOODBYE....
ah lupakan pasal CHELSHIT 2..masa aku sedang asyik berfacebooking aku terbaca satu link dalam blog NUR AIN NORDIN (korang click nama nie untuk tengok blog dia) aku terbaca pengakuan dia pasal "gambar lucah" dia untuk photoshoot sebuah filem...aku heran gak sapa dia nie....

SUATU MALAM KUBUR BERASAP yang memaparkan gambar lucah dia...
gambar lucah dia...!!!
nie filem dia "SUATU MALAM KUBUR BERASAP"orang hina dia sebab gambar nie....orang kata dia takda maruah ah apa ah sampai hilang mood dia....(sorry beb!) aku tertanya2 gak sapa dia nie....artis baru ka....ish tak kenal ah aku...bila aku search MR GOOGLE aku dah jumpa PROFILE NURUL AIN nie...
.
 
BIODATA NURUL AIN
Nama Lengkap : Nurul Ain Nordin
Nama Panggilan : Ain
Tarikh Lahir : 16 Ogos 1988
Tinggi Badan : 158 cm
Berat Badan : 42 kg
Agama : Islam
Bangsa : Melayu
Status : Bujang
Nama Ayah : Nordin Bin Azizan
Nama Ibu : Aminah Binti Illadad Khan
Tempat Tinggal: Seri Kembangan, Selangor.
Email : ain_nordin88@yahoo.com
Nama Sekolah Tahun
Universiti Teknologi Mara, UiTM Puncak Perdana, Shah Alam. 2007-sekarang
Sekolah Menangah Teknik Bukit Piatu, Melaka 2004-2005
Sekolah Menangah Kebangsaan Mantin, N.Sembilan 2002-2003
Maktab Rendah Sains Mara, Kuala Klawang, N.Sembilan 2001-2002
Pencapaian
Model fesyen “Busana Muslimah (edisi raya 2010)” untuk majalah WANITA.
Model fesyen “Tiru Watak Kartun” untuk KOSMO, Utusan Malaysia.
Model fesyen “Gaya Rambut Sesuai ke Sekolah” untuk KOSMO, Utusan Malaysia.
Model kesihatan “ Sri Ayu, Marthi Tilaar”
Model fesyen “ Kostum Berkarekter” untuk KOSMO, Utusan Malaysia.
Model Fesyen “ Klasik Vintaj” untuk KOSMO, Utusan Malaysia
Pelakon Pembantu dalam Filem “ Lu Pikirla Sendiri De Movie” . Aminah Rhapor
Pelakon Pembantu dalam Telemovie Maisarah untuk Astro Prima
Penolong Pengurus Produksi dalam Telemovie Maisarah untuk Nusantara Seni Karya
Pengacara Rancangan “Alamak…!!! Kan dah Kena…” 13 episod untuk RTM
Pelakon dalam Rancangan Suara Banduan, RTM
Pelakon dalam Sitcom Anak Mami, TV9
Pelakon dalam Siri Cinta Medik 2, TV9
Pelakon dalam Siri Impian Anggun ,TV3
Pelakon Utama film “ I Am” yang memenangi 9 daripada 10 anugerah di Akademi TV3
Model artistic kepada kumpulan Flickers, napie, izi, dan Ted Adnan
Finalist Dewi Remaja 2008/2009
Model Fesyen untuk Rekaan Anizam Yusuf, Rozlan Nassir,
Model Fesyen “Gaya Ke Pejabat” KOSMO, Utusan Malaysia
ok dah nampak dah dia...artis baru nak naik....maybe tak berapa terkenal...
bagi aku dia tak salah pasai gambar tu...tapi maybe photographer dan bos atasan yang nak dia wat cam tu....tak yah letak 100% kesalahan sampai nak hina dia macam tu....hina dia dan famili dia...sampai tekanan dan keluar entry nie
kesian kat dia...sedih lak aku baca entry terbaru dia...maybe masa dia wat entry link kat atas tu dia hadapi tekanan...so pada semua takyah lah hukum dia sampai macam tu sekali...bagi aku,aku tak letak 100% kesalahan kat dia....mungkin gak dia terpaksa ikut cakap boss dia untuk amik gambar macam tu...
pada NURUL AIN nie....sabar k...yang cakap pandai tu biarkan...anyway sorry sebab aku ambik gambar nie wat contoh ja...mungkin ini UJIAN ALLAH pada dia...hmmm sabar k....lain kali hati-hati ya kalau ada photoshoot....
okay beb CHOW.....SALAM....