Pengkikut blog

IKLAN lagi....

PERBEZAAN KAD PENGENALAN DULU DAN KINI

bahan nie aku jumpa kat blog member aku....


bahan yang saya jumpe adalah......
"KAD PENGENALAN DIRI"
 saya just nak bezakan kad pengenalan dulu & sekarang.
banyak sangat perbezaan.
korang tak percaya?
tengok & nilai lah sendiri.




kad pengenalan dulu siap ada cop jari kat sebelah gambar. no kad pon lain.



yang nie dah improve sikit la.



nie lah kad pengenalan zaman sekarang. iblis pun kene ada kad pengenalan diri sebelum dye nak hasut umat islam tau. =)



ultraman pun ada kad pengenalan jugak. lepas nie leh la mintak tolong dye nak hapuskan makhluk-makhluk perosak yang ada sebab dye dok kat KL je.



yang nie lagi satu. selama nie dia orang Sabah. tak ngaku pulak. nasib baik lawak dye menjadi. kalau tak. hurm jantina tu rasanya kene selidik dulu kot. =)



dan yang terakhir kad pengenalan sponge bob. orang bote je.



berakhirlah sudah entri saya kali nie.
betol tak saya cakap.
banyak perbezaan antara kad pengenalan dulu & sekarang.








Tiada ulasan:

Catat Ulasan