Pengkikut blog

IKLAN lagi....

I LOVE KPMSI

HANGPA sakit hati x...bila tempat hangpa belajaq dikutuk kaw-kaw oleh orang...mungkin bagi orang biasa dia kata "BIASALAH 2"tapi bagi aku,aku cukup tak suka KOLEJ aku dihina macam nie...apa punca nya...meh sini aku jawabkan...

Memang dah jadi adat permainan ah KALAH DAN MENANG....tapi yang aku tak paham apahal depa tak puas hati pasal KALAH Konvensyen PSN hari tu...asal ada game je KALAU KPMSI menang mesti depa tak puas hati....dan kritik kaw-kaw KPMSI...sapa depa nie?Budak2 dari KPM BERANANG....

memang negara MALAYSIA nie negara DEMOKRASI....semua ada hak bersuara....tapi tak yah lah hina sampai macam 2....cakap lecturer bodoh semua macam hangpa saja yang pandai...buat macam KPMSI jahat gila2 ah...depa ja betul...Korang bleh kritik tapi tak yah lah menghina
memang aku pun menyampah dengan KPMSI kekadang ah...macam tempat parking masuk kena thumb print...tapi tak da lah aku hina KOLEJ aku belajaq sendiri....yelah aku belajaq kat sini aku duk kutuk tempat nie apa maksudnya...hampir 5 tahun aku belajaq kat sini nak habiskan HND (peh macam amik MASTER plak) banyak kenangan manis pahit suka duka aku kat sini...so aku makin sayang KOLEJ nie....so aku marah ah kalau orang hina KOLEJ aku...betul tak...
KPMSI I LOVE U!!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan