Pengkikut blog

IKLAN lagi....

SIAPA ANWAR HADI


SIAPA ANWARHADI nie...???
bukan yang nie...ini DATO SERI ANWAR dengan DATO SERI ABDUL HADI AWANG...bukan2 k...maybe angpa ingat ka tak ingat x aku pernah wat entry pasal mamat nie.EWWWWW  
haa ingat x???
Anwar Hadi nie berasal dari KEDAH...dia nie ambik TESL dan bakal berangkat ke SYDNEY AUSTRALIA pada 10/2/2011..dia akan wat degree selama dua atau tiga tahun lagi...dia pun macam orang lain gak suka YOUTUBE.

peh LISA SURIHANI pun minat dia....bukan sahaja Lisa Surihani,aku pun minat dia...malah dia mencetus FENOMENA BARU dalam dunia YOUTUBE..bagi aku dia nie hebat...dia cakap bahasa Inggeris dengan baik...maklumlah budak TESL...dan dia nie memang FUNNY. 
He tell us about the truth either we realize or not!...dia ada blog kalau rajin follow ah http://anakazman.blogspot.com/
tak sabar nak tengok lagi video2 ANWAR HADI minggu depan...aku dah mula minat dia...kalau nak follow youtube dia 

dulu Cikgu Shida sekarang ANWAR HADI akan jadi fenomena baru rakyat MALAYSIA





Tiada ulasan:

Catat Ulasan