Pengkikut blog

IKLAN lagi....

MR LONELY


LONELY MR LONELY....I AM SO LONELY
Lonely kah aku...??? Lonely nie dalam bahasa Melayu maksudnya Sunyi...memang aku sunyi...aku sunyi tanpa teman istimewa...ye ke?

Pelik kan umur 25 tahun tapi tak da awek...hahahaha...tak da yang pelik biasalah 2...aku nie demanding gak ah orang nya...nak cari awek cun...muka x hensem nak awek cun HOT,,,,memang x dapat ah...aku dah banyak kali kecewa...so dah x kisah dah kalau kecewa lagi...dah serik dah....
Aku bersyukur sebab ada teman sejati...member2 yang bersama time senang dan susah....tak kisah ah ada awek ke x...yang penting ada kawan2 betul x?

ok lah aku nak out jap...nak jalan2 kat PASAR MALAM TAMAN PEKAKA....ok japgi leh update lagi...chow SALAM

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan