Pengkikut blog

IKLAN lagi....

MALAM NIE

malam nie malam ISNIN...31st JANUARI 2011...
dah sebulan rupanya kita berada di tahun 2011...sekejap je kan...aku mengharap dapat masuk belajar balik kat KPMSI tapi dah x de rezeki...entahlah aku rasa kena prank kot...sebab aku call member aku tadi dia cakap semua rayuan lepas raya cina nie...so mana aku nak percaya...sama ada member aku yang aku kawan tu prank aku atau benda tu betul...nampak sangat aku tak leh menghadapi kenyataan...kalau betul aku kena prank...benda nie bukan lawak...benda nie benda serius...member aku 2 sanggup tengok kesedihan kawan yang lain dengan benda bodoh nie...dahlah aku jenis susah percaya kat orang...memang kena macam nie lagilah hilang kepercayaan aku kat orang tu...



aku baru nak release tension dan marah baru nak lelapkan mata kucing belaan aku pulak buat hal...nie kucing aku aku bela kat rumah sewa aku...nama dia CHOMECHAI...aduh time2 nie dia buat bunyi macam nak mengawan pulak....peh memang lah tertekan aku time nak tido...aku tido kat luar....so memang suara dia yang mendayu2 2 menyebabkan aku tak leh tido...aiya..
nak cari mood tidur jap...aku rasa macam nak pergi kedai mamak....beli air beli rokok sebatang balik boleh tidur dah kot ok daaaaaaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan