Pengkikut blog

IKLAN lagi....

PENANG HERE I COME

tak sabar rasanya diri aku untuk pergi ke PULAU PINANG...bersama rakan-rakanku...rasanya lama gila aku tak turun ke PULAU PINANG...rasanya sejak 15 MAC 2008 ( akan ku ingat tarikh tu sebab aku terlibat secara tak langsung dalam tunjuk perasaan UMNO pasal DEB depan KOMTAR)..walaupun aku anak PULAU PINANG...tapi memang lama gila ah aku tak turun PULAU PINANG...memang rindu ah...sambil2 berjalan ke PULAU PINANG...leh singgah KAMPUNG MELAYU...rumah arwah tok aku...sambil2 tu bleh makan NASIK KANDAR KAMPUNG MELAYU...sedap oooo....

Nasi kandar Kampung Melayu tak sefamous NASI KANDAR LINE CLEAR....lagi puas hati...suasana dia tepi jalan ja...tak de kedai2 macam kedai nasi kandar lain...itu specialnya nasi kandar line clear...dengan kari kepala ikan dia yang memang hang akan terangkat...peh puas hati lah...dah 45 tahun depa beroperasi tapi still maintain lagi masakkannya...


satu lagi tarikan ke Pulau Pinang ialah PESTA PULAU PINANG....mmg besh...rugi sapa tak mai Penang kalau tak pi Pesta Penang...umpama macam nasi kandar tak da dalca...macam tulah kalau mai penang tak pi pesta penang...
Sebenarnya aku dengan member-member aku pi Pulau Pinang sebab aku nak pi End Of The World...tempat tu berada di hujung Pulau Pinang...2 jam Hiking dari TELOK BAHANG...nanti aku upload gambar aku kat sana untuk hangpa...insyallah...tapi memang best ah sebab korang tenang kepala hotak korang kat sana...SO 22hb DECEMBER WELCOME TO PULAU PINANG GUYS...
PENANG HERE I COME...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan