Pengkikut blog

IKLAN lagi....

MOOD MALAM NIE



sejak balik dari PENANG aku banyak mengelamun berbekalkan lagu dalam cd kereta aku aku asyik mengelamun ja....banyak benda yang bermain dalam fikiran aku...

aku cuba melupakan dirinya dari hidup ku...masuk ni dah tiga kali cinta aku ditolak...apa lah nasib aku mungkin ni dikatakan nasib gamaknya...aku memang tak layak bercinta...mungkin aku ditakdirkan untuk single selamanya...keputusan berat aku wat tadi fb dia terpaksa aku delete...macam semalam aku delete no dia dan segalanya....hahahahaah puas hati aku...aku memang zalim aku memang kejam...tapi kurang aku x sakit hati tengok dia...


lupakan pasal cinta...sekarang dah masuk 2011...umur aku pun dah 25 tahun (ish tua nya) tapi apa kejayaan aku dah wat untuk 24 tahun masa yang dibazirkan,...zero kan...so mulai 2011 nie aku nak buat kejayaan supaya aku berjaya dalam hidup aku...perempuan awek leh pergi jahanam....sekarang masa aku nak cari duit....insyallah sebelum umur aku 30 tahun atau 33 tahun aku memang akan jadi silent MILLIONAIRE...itu target aku....time 2 baru dia tau sapa aku sebenarnya...

nak ke tandas pulak...ok kawan2 jumpa lagi salam...BYE...sambil2 tu leh hisap rokok sekali

Tiada ulasan:

Catat Ulasan