Pengkikut blog

IKLAN lagi....

5 Teknik Mengetahui Si Awek Sudah Berpunya atau Belum

hari ni aku nak cerita pasai teknik mengetahui awek tu dah berpunya ke belum...mana boleh angpa jumpa awek tepi jalan...lepas tu tanya "AGAK-AGAK BILA KITA BOLEH COUPLE" tu memang dapat ah DAPAT MAKI ka DAPAT TAPAK KAKI....berkawan lah dulu....nie aku bagi teknik macam mana nak tau awek yang hangpa minat tu ada PAKWE ke belum....
1. Gunakan Facebook untuk tengok status relation dia.
selalu awek yang aku kenai...depa mesti buh status relationship depa dengan pakwe depa....kalau x da tu atau single...memang konfirm single ah...tapi ada plak jadi trend zaman sekarang buh "in relationship" dengan kawan depa (perempuan)....tak mau kena ngorat ke cik kak oii...yang nie pun susah disyaki gak sebab mungkin depa nie dah ada pakwe yang takdak facebook atau depa tak mau depa kena kacau...tu hangpa kena tanya tu...takut terngorat awek orang plak....
2. Tengok kekerapan si awek memegang handphone di tangan
yang ni mata hangpa kena usha tajam sikit....selalu nya orang bercinta nie konfirm 24 jam dengan handphone ja....tak kira di mana pun....kalau angpa tengok tangan dia bergerak-gerak dengan SMS...sahlah dia ada pakwe dah....

3. Intonasi suara ketika bercakap di handphone
yang nie angpa leh tengok sendiri ah...awek nie kalau dengan kawan2 sora dia mengalahkan halilintar....sembang punya deraih...tapi bila angkat phone,suara depa tu habis cover ah...halus ja dengarnya...lepas letak phone jadi suara halilintar balik...ah sah lah dia dah ada pakwe...sebab selalunya cover baik ah sora tu...dengan pakwe...
4. Tanya member si awek
selalunya perempuan nie dengan member rapat depa...depa tak da rahsia....depa selalu hangout skali...selalunya budak 1 rumah ka,budak 1 kelas ka....aku tau hangpa segan tanya direct dekat awek tu...so sebelum memulakan proses mengorat...better hangpa tanya kawan2 awek tu sama ada dia dah berpunya ke belum...silap2 depa tolong masuk line hangpa untuk awek tu...
5. Jadi jantan sejati dan pergi tanya direct je
teknik ni abis kering ah....dijamin 100% sama ada hangpa dapat awek tu....hangpa straight to the point ja tanya
"SAYA MINAT KAT AWAK AH,AWAK DAH BERPUNYA KE BELUM?"
Konfirm 100% hangpa dapat jawapan dia time tu jugak....
So what are you waiting for....try ah salah 1 teknik aku bagi nie...Makin lambat hangpa cuba,makin tinggi ah risiko awek tu dah berpunya....


3 ulasan: