Pengkikut blog

IKLAN lagi....

TERIMA KASIH

TERIMA KASIH..THANK YOU.....Dan segala ucapan terima kasih aku kat angpa yang baca blog aku....aku tumpang bangga ah sebab ada gak orang baca blog aku yang tak seberapa nie...malu cek aih....
Pasal entry aku semalam aku banyak dapat feedback dari member2 aku (perempuan)sebab macam mana nak tau depa ada pakwe ke x....siap ada bertelagah dalam facebook menjawab pasal entry aku semalam....

SUZANNE KHOON
ADAH CULLEN
aku nak ucap TERIMA KASIH tidak terhingga pada depa dua orang nie (SUZZANE KHOON dan ADAH CULLEN) yang komen dalam fb diorang (siap bertelagah lagi)...betul gak apa diorang cakap memang aku tengok dari pihak lelaki tapi bagi pihak perempuan....depa dah bagi jawapan dah...anyway thanx wei...lagipun hangpa dorang banyak tolong aku dengan SI DIA...tu...banyak nasihatkan aku di kala aku moral down...kiranya selain budak rumah aku,hangpa dorang lah tempat aku kadang wat lawak..cerita masalah...angpa pun sanggup layan otak *wink-wink aku pasal DIA....ANYWAY THANX WEI....
jawapan aku 1 ja untuk pertelagahan depa nie (padahal 1 rumah dengan DIA gak)...ops sorry aku x leh print screen sebab????laptop aku punya hal lah....nie link dia


 http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=169644059754137&id=100001016707963
 kalau nak tengok pertelagahan depa 
tu...masing2 ada pendapat masing2 aku tak kata aku betul dan depa salah....so itu dari perpekstif org lah...tapi aku appericiate gak pendapat orang lain....hehehehehe THANX WEI....ANy way good luck for the assignment...bersiap sedia untuk menjadi BURUNG HANTU dan ZOMBIE yer malam nie.....
insyallah nanti aku wat entry pasal nie korang dorang bleh gak bertelagah lagi....anyway pada sapa yang like MYSARAH,ZARIFAH DAN LAIN2 dan siap komen dalam blog aku THANX...I REALLY APPERICIATE THAT...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan