Pengkikut blog

IKLAN lagi....

LELAKI HENSEM VS LELAKI TAK HENSEM DARI PANDANGAN PEREMPUAN


Kalau lelaki handsome pendiam 

Perempuan akan cakap:: "woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam 
Perempuan akan cakap: "eh perasan bagus..."

kalau lelaki handsome berbuat jahat 

Perempuan akan kata: "nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat 
perempuan akan cakap: "memang.... muka pun macam pecah rumah!"

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu 

perempuan akan cakap: "wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu 
Perempuan akan kata: "entah2 kawan dia..."

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik 

perempuan akan kata: "sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik 
perempuan akan kata: "mesti kena bomoh perempuan tuh!"

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih 

perempuan akan kata: "jangan sedih, kan saya ada...
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih 
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya 
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang 

perempuan akan cakap: "perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang 
perempuan akan cakap: "sesama keluarga memang harus menyayangi..."

kalau lelaki handsome bawa BMW 

perempuan akan cakap: "matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW 
perempuan akan cakap: "bang, bosnya mana...?"

kalau lelaki handsome tak mau bergambar 

perempuan akan cakap: "pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar 
perempuan akan kata: "tak sanggup melihat hasilnya ya..."

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan 

perempuan akan cakap:"ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan 
perempuan akan cakap: "naluri pembantu, memang begitu...."

kalau lelaki handsome bersedih hati 

perempuan akan cakap: "let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati 
perempuan akan kata: "kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

RENUNG-RENUNGKAN....


2 ulasan:

  1. hensem jd problem gak ek...aku dh follow ko brooo...nti jgn lupe follow aku blk k...hehe

    BalasPadam
  2. gua dah follow lu sama2 majukan indrustri blog sedunia

    BalasPadam