Pengkikut blog

IKLAN lagi....

WARKAH SEBELUM TIDUR

APA  korang rasa tentang GAMBAR NIE???
bagi aku mamat nie nak mimpi indah dengan perempuan nie...mimpi apa itu yang kita tak tahu (pinjam ayat KHIR RAHMAN dalam cerita LOS AND FOUN)
Esok aku kembali berkerja di stesen minyak selepas sehari bercuti....so memang kena tidur yang cukup untuk menghadapi kerja esok....al maklumlah KERJA jadi pam attendant so banyak cabaran nya...hadapi karenah pelanggan,tapi semua kena dihadapi dengan sabar...."alah 8 jam je pun bukan 12 jam poyo ah lu nie."hahahaha itu orang selalu cakap...tapi kesabaran dia beb....banyak menguji ah....yang ok2 ok sangat yang sial sial sangat...hmm entah ah...
gambar nie lak BUKAN AWEK AKU.tapi aku suka sangat tengok muka dia...cantik boleh kata cantik gak lah tapi SWEET sangat...sejuk mata aku memandang....aku nak tanya ah sebelum tido nie....sapa kenal perempuan nie??Sebab sebelum nie ramai orang guna gambar nie jadi FAKE PICTURE diorang so aku tak tahu yang mana ASLI yang mana CETAK ROMPAK?Kalau sapa kenal perempuan dalam gambar nie bagitau dia aku nak mintak izin gambar dia jadi WALLPAPER laptop aku....sebab muka dia sweet sangat....
ok lah semua aku nak tidur dah...nak menikmati mimpi2 yang hanya sekadar mimpi....tak mungkin MIMPI JADI REALITI betul tak...agak ah aku nak mimpi jadi DARTH VADER pulak kan...ok ah sebelum tidur basuh kaki dulu...kalau rasa nak kencing gi kencing dulu...japgi kena KENCING DALAM SELUAR pula...hahaha tak nak aku sidai tilam aku kat luar....MALU oooo...
ok GOOD NITE ALL 

DOA SEBELUM TIDUR.....
بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ
bismikallahumma ahya wa amutu
Artinya :Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati



1 ulasan: