Pengkikut blog

IKLAN lagi....

STALKER

Assalamualaikum blogger...

aku baru balik dari TELUK BATIK selepas wat kerja gila mandi laut pukul 8 pagi...hahahah dari kul 6 aku lepak dekat TELUK BATIK memang best ah...insyallah gambar kat TELUK BATIK aku akan update nanti k...sebab member aku gi IPOH pula dengan member2 dia...
\

kenapa aku pilih tajuk STALKER sebagai tajuk entry aku...dulu aku digelar STALKER FACEBOOK oleh member2 aku sebab aku suka sangat like status orang...yelah sebelum aku gila blogging aku gila facebook...sekarang dah tak de masa dah...sebenarnya dalam blog nie ade blog yang aku suka sangat stalker dan usha blog dia akan aku senaraikan kat bawah...
 blog ini milik LENE LANG @ PUAN AWIN....memang favorite aku untuk stalker...sebab blog awin nie memang best...dari sebelum aku ada blog pun aku suka baca baca blog dia...blog dia nie umpama suara hati dia...apa benda dia tak puas hati dia cerita dekat blog dia...kita yang baca jadi excited lak...aku ingat aku sorang ja suka blog nie tapi bebudak rumah aku pun suka gak dengan blog nie...kalau dia update mesti aku dan bebudak rumah aku baca....memang besh ah...AWIN you are the best...

blog ke 2 yang aku suka stalker dan baca ialah OH ZILA...blog nie milik NORZILAWATIE BINTI ZAHIDIN...dia nie memang penyanyi....layan gak lah lepak kat blog dia sebab macam AWIN gak dia apa benda yang terbuku di hati dia akan cerita dalam blog dia...lagipun dia memang minat menyanyi...dia suka sangat buh video dia nyanyi dalam blog dia...macam artis pula...tapi terhibur gak lah tengok blog dia...ada ketawa ada menangis...ok ZILA tak nak puji lelebih...tapi blog ko memang best ah...

blog yang ke 3 nie pulak milik ATYN JUNAIDI....salah seorang member facebook aku gak...(budak kampung aku)...aku suka baca gak blog dia sebab memang best dengan maki hamun orang sesuka hati menyebabkan aku jadi suka baca blog dia....boleh menghiburkan hati yang sedang tensen2...blog ang memang best ah ATYN....rakan segila aku dalam facebook...
sbenarnya banyak blog lagi aku nak buh dalam nie...tapi aku cerita yang jadi best favorite aku lah...sebenarnya diorg nie aku anggap macam sifu aku dalam arena blog...kalau takde diorang takde lah aku wat blog macam sekarang...anyway thanks sebab hiburkan aku dengan blog korang yang best2
NOW ITS TIME TO DRAGON TIGER GATE...


1 ulasan: