Pengkikut blog

IKLAN lagi....

KARAOKE


Malam nie aku dengan budak rumah aku LUQMAN FIQ DGN ALANG sekali dengan tetamu,ARIP nak gi karaoke dekat MANJUNG...peh lama gila tak karaoke dengan bebudak nie...Last sekali kitorang gi time tu tutup plak karaoke kat situ...so kitorg lepak kat LUMUT and kena ceramah MLM hampir 2 jam oleh 1 "brader"...Memang celaka lah kan...
SYARIKAT yang diceramahkan oleh brader tu kat kitaorang
SEBELUM CERAMAH
SELEPAS CERAMAH
yang aku ingat dia ceramah 2 pasal ND LALA NETWORK yang lain 2 masuk telinga kanan keluaq telinga kiri...peh memang serik ah aku nak lepak sana lagi dah takut jumpa brader 2 lagi...bangang betul mai nak lepak2 last2 kena pujuk masuk MLM...tak nak lah teman...
aku harap malam nie aku aku tak jumpa lah brather 2...dan janganlah ditutup pulak kedai karaoke 2 aku dah ketagih gila dah nie...menggeletar badan aku rasanya....
p/s:takdalah sampai nak makan microphone tu pulak....CIK SITI MUNIRAH jangan jelaous ya...saya nak gi karaoke nie...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan