Pengkikut blog

IKLAN lagi....

BENGANG


Hari ni memang wat aku bengang ja...banyak benda buat aku bengang dari aku keluar tadi sampai sekarang...
Pertama sekali,ada orang langgar side mirror kereta aku...lepas tu rileks ja blah macam 2..memang tak kata P*** ah apek 2 dah lah langgar side mirror aku lepas 2 blah...bukan nak turun tanya ka apa ka...blah macam tu ja peh memang p***mak betul lah...first time aku rasa nak mencarut ja dalam blog nie..

Kedua pula aku pi main kat cc ni duit dalam poket aku ada RM 1 ja lepas tu boleh pulak aku buka tak sampai 2-3 minit sebab internet macam haram kena bayar RM 1..rupa2 nya sistem cc 2 baru buka PC 2 kena bayar RM1...peh kalau aku main setengah jam dikira RM 1 boleh diterima akal juga..nie aku main tak sampai 2 minit sebab internet macam sial pun dikira gak...tak palah aku halalkan duit tu....

Yang ketiga nie,pengabisan wat aku bengang ah....aku call perempuan nie dari pada tadi tak angkat2...entah bukan 1 missed call lah berpuluh missed call apa...lepas tu bleh rileks msg aku dia tengah drive...bukan nak kata sorry ka apa ka...aiii ini pempuan kasi aku bengang ja...dah senang handphone aku letak dalam kereta...so sapa pun tak leh msg aku dan aku tak leh msg orang tu...


aku nak bagi cool jap diri aku melayan cerita "PIRATES OF CARRIBEAN-WORLDS END"layan gak tengok gelagat JACK SPARROW...kurang leh kurang sikit kebengangan aku...aku nak pergi dapur makan rangka ayam jap...
sambil2 makan rangka ayam leh makan BEE HOON ayah aku wat....sedap2


yang lain tengok ja nak sikit mmmm tak dapat lah syeikh!!!!

2 ulasan:

  1. wey, maaf lah...
    aku tgh drive time ko call...abg aku bsing nset asyik bunyi...dgn polis wat roadblock nye...
    maaf sgt...
    aku g mabok2 tgk wayang dgn abg2 n sepupu aku...

    BalasPadam