Pengkikut blog

IKLAN lagi....

AKU SAYANG KO CUMA KO TAK NAMPAK

Termenung NINA seorang diri di tepi tasik...."Asal jadi camni hah?aku sayang dia gila2...dia buat aku macam nie"keluh Nina sambil mengenangkan nasib diri yang malang..
Nina bekerja sebagai operator KILANG SHARP kat MANJUNG...umur 22 tahun...masih belum berpunya (single)...dulu dia pernah bertunang dengan ARMAN yang kerja 1 tempat dengan dia...Kira2 CINTA KILANG ah nie...tapi pertunangan mereka putus di tengah jalan sebab Arman kena tangkap dengan MINAH INDON nama SUSANTI...terus menikah time tu gak...Arman membawa diri dan Susanti ke PENANG...tinggal lah NINA seorang diri..Sejak tu hati dia tak terbukak lagi nak bercinta...(frust ah nie)..ada juga yang cuba mengorat nina tapi Nina tak pandang...sehinggalah muncul insan bernama NABIL....

 Nabil (bukan raja lawak tu) bekerja sebagai despatch kat tempat kerja NINA...depa bertemu dekat kantin Kilang...masa tu NABIL berlari umpama lipas kudung terlanggar NINA yang tengah bawa makanan...Habis tumpah makanan ke lantai...mau tak mengamuk si NINA tapi takdir menentukan NINA terpaut dengan sikap lemah lembut NABIL..Nabil mula menghulur tangan salam perkenalan dan disambut Nina...sejak itu Nina dan Nabil mula rapat...
Setiap hari mereka mesti bersama...makan bersama.....kalau Nina habis kerja pasti Nabil akan menunggu 
di pintu pagar dan menemani Nina hingga bas kilang tiba....mula Nina anggap Nabil hanya kawan...sehingga lama kelamaan timbul rasa sayang di hati Nina...Nina malu nak cakap yang dia sayang Nabil sebab dia mahu Nabil mula cakap sayang kat dia...
Selepas hampir 6 bulan berkawan...selama itu Nina menunggu perkataan I LOVE YOU dari mulut Nabil...bukan kata nak cakap bagi hint pun tak....Suatu hari Nina tak boleh menahan sabar dan terus berkata "NABIL,I LOVE YOU"...Nabil menerima lamaran Nina dengan muka selamba...sejak itu mereka terus "couple"
Pada suatu malam,ketika Nina sedang bekerja...rakan nya memberitahu yang mereka baru menangkap 1 pasangan sedang melakukan hubungan seks dalam tandas kilang tersebut...yang menangkap mereka ialah "SUPERVISOR" kilang yang baru masuk masuk kedalam tandas....Nina dan rakan nya terus berlari ke tandas untuk melihat siapa yang ditangkap tu....Nina terkejut mendapati bahawa Nabil dibawa ke balai....Nina mencengkam Nabil yang digari
"Tak sangka u tipu i"marah Nina
"aku mana tipu ko,ko yang nak kat aku kan.bukan aku nak kat ko,selama ni aku nak kawan je dengan ko bukan ada maksud lain pun,ko yang menggedik lebih dengan aku"balas Nabil.
"Wei aku sayang ko ah,cuma ko je tak nampak"Bentak Nina sambil mencengkam baju Nabil.
"Ada aku kisah ka,aku nak kawan dengan ko,bukan nak pun dengan kau,aku dah dia cukup lah,dah aku suka dia,ko blah ah"Balas Nabil sambil menjuihkan mulut ke arah hadapan..
Nina berpaling dan terkejut melihat pasangan yang ditangkap ialah....

IQBAL!!!selama nie Nabil dengan Iqbal ada hubungan...adakah Nabil GAY?Nina pengsan sambil Nabil dan Iqbal dibawa ke kereta polis...
Nina duduk di tepi tasik...dia tak sangka Nabil yang disayangi nya rupanya HOMOSEKSUAL...hancur hati nya mengenangkan kisah itu...kemudian dia terfikir,patut Iqbal selalu menjeling ke arah mereka kalau Nina bersembang dengan Nabil rupa2 nya mereka ada hubungan...Sejak itu Nabil dan Iqbal dibuang kerja dan terus menghilangkan diri....Nina kembali berkeseorangan ...tiada lagi nama lelaki di hati nya bagi nya semua lelaki sama....ketika dia termenung itu,muncul sebuah VIVA hitam ke tasik tersebut...Seorang gadis berpakaian lelaki keluar dan memanggil Nina...
"Nina,apa you buat kat sini?i call tak angkat"kata tomboy bernama Min kepada Nina.
"Sorry Min,i mengenang kisah lalu,"rayu Nina sambil memeluk Min.
"Alah usah dikenang Nabil tu,I kan ada"Pujuk Min
"This make i love you so much..."Nina dan Min masuk ke dalam kereta.Sekarang Nina bahagia dengan Min...so apa korang fikir?
comment aku:terimalah karya terbaru aku nie.tak de komen aku nak cakap...korang baca dan pikir sendiri ah....


3 ulasan:

  1. apa plak....betul apa...opss...nama tu takda kene mengena antara hidup dan mati....

    BalasPadam
  2. mintak jaouh lah cam gtue :)

    BalasPadam