Pengkikut blog

IKLAN lagi....

LAPTOP BARU...

aku baru dapat LAPTOP baru....bukan laptop ah....NOTE BOOK...AKU baru dapat semalam (thanx mama dengan abah)boleh lah aku on9 FACEBOOK dan UPDATE BLOG dengan rakusnya tanpa memerlukan pinjaman dari sahabat kat rumah aku...THANX ALANG...For bagi pinjam laptop walaupun terpaksa..hehehehehe jasamu ku kenang...
sekarang aku sedang menonton MERLIN selepas tersiksa menonton MENTOR 5 yang penuh dengan drama...tak paham aku adakah penting jadi penyanyi sehingga sanggup memalukan diri menangis...bagi aku banyak kerja lain lagi selain dari penyanyi...tak yah lah buloq sangat nak jadi penyanyi kalau bakat lebih kurang ja...sorry aku tau sora aku tak sesedap mana..tapi aku tak sanggup memalukan diri aku masuk tv...
entah lah...kadang2 tu lawak gak tengok.
memang statement aku agak poyo...mesti depa kata aku jeles...tapi tak ah takda masa aku nak jeles...Adakah korang nak jadi penyanyi sebab nak jadi glamor...tak payah ah....biar low profile tapi rezeki tu halal...kalau ada bakat 2 pilah masuk AKADEMI AL-QURAN....lagi baguih....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan