Pengkikut blog

IKLAN lagi....

DOKTOR CINTA


kenapa aku gunakan gambar hitch nie...sebab dia nie doktor cinta yang tak pernah berjaya dalam cinta...dia selalu menolong orang dalam cinta tapi setiap masa gagal dalam percintaan...dia pandai nasihat orang kalau orang perlukan nasihat percintaan tapi diri sendiri asyik gagal dalam bercinta...itu yang jadi kat aku....
aku heran kenapa kalau ada masalah cinta ja cari aku...asal ada masalah cinta ja cari aku...aku pun bagilah nasihat pasal cinta...tapi bila dah ok aku juga dicari gak untuk kasi diorang lagi ok...kekadang 2 aku just nasihat ja...tapi bila diorang wat menjadi lak...kekadang 2 tak jadi marah lak kat aku...aku pula jadi orang tengah memujuk awek/pakwe diorang...sampai kaple balik...kekadang ada gak yang tanya nak bagi ayat apa kat perempuan/lelaki yang diorg minat...aku pun bagi last2 melekat kt diorang gak...AKU?


kekadang aku cemburu gak tgk  member2 aku bahagia dengan pasangan masing...kadang2 lepak 1 meja dengan 2-3 kaple aku sorang je single...manusia mana x cemburu tengok couple duk bermesra2an depan kita..diorang pun paham aku single so diorang layan aku gak...but aku beruntung sebab aku ada kawan-kawan yang memahami aku...kalau keluar kaple2 pun mesti ajak aku...kekadang tu rasa jeles gak tapi tak palah..member aku semua memahami..1 je aku suka dalam hidup aku...hidup single...sebab aku tak yah pening kepala dengan awek2...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan