Pengkikut blog

IKLAN lagi....

TAHNIAH MALAYSIA!!!!

ASSALAMUALAIKUM....

GARUDA MENANGIS LAGI....kesian penyokong INDONESIA....sabar je lah ini takdir....ANYWAY THANX pasukan MALAYSIA kerana berjaya menewaskan INDONESIA dalam PERLAWANAN AKHIR BOLA SEPAK SUKAN SEA 2011.....
anyway tahniah kepada KHAIRUL FAHMI CHE MAT and THE GENG sebab walaupun diasak bertubi2 kita tetap bertahan....walaupun di depan 100,000 penyokong INDONESIA kita tetap bermain dengan terbaik dan menewaskan INDONESIA....walaupun hanya PENALTI....

mau tak bergegar kedai makan HUSNA kat TRONOH dengan sorakan pelanggan kedai tu yang memang sokong MALAYSIA....tapi ramai kecewa sebab 2 goal dari dua2 pasukan dikira PENALTI....kalau tak mesti 3-3 baru syok...banyak goal...
walaupun kutukan dikenakan pasal tendangan PENALTI dari FAKRI SHAHRANI but dia dah cuba yang terbaik....xpa ...kurang2 dia mencuba...kalau tak kerana dia kita tak masuk final masa lawan MYANMAR ari tu....
HORRAY INDON KALAH LAGI...!!

1 ulasan: