Pengkikut blog

IKLAN lagi....

UPDATE....

"WOI SETAN BILA NAK UPDATE BLOG?"
   Saja intro kejam sikit dengan gambaq macam tu sebenarnya aku memang nak UPDATE BLOG tapi takda IDEA....cuba tolong bagi aku idea nak UPDATE nie...macam mana aku nak ada idea asyik tenggelam ja...hahahah banyak alasan pulak..
anyway aku tengah berada di kampung dan sedang online di "ZONE X" cc kat TAMAN PEKAKA belakang TAMAN aku...aku dah tinggalkan SHELL TRONOH tempat aku kerja...sekarang aku dah dapat kerja baru iaitu "PENGANGGUR"...rileks ah aku kan tengah bercuti sebelum masuk belajar balik kat KPMSI...x sabar dowh...

 Esok hari JUMAAT kan...tengah tunggu nak tengok MAHARAJA LAWAK...takyah tengok guna YOUTUBE dah sebab rumah aku ada ASTRO WARNA....(berlagak jap) kalau korang tanya aku sapa aku jangka jadi juara...SEMESTINYA SEPAH...undi SEPAH jadi JUARA MAHARAJA LAWAK....


JUARA MAHARAJA LAWAK 2011

hahahaha...ok ah nanti aku story2 lagi k...SALAM


Tiada ulasan:

Catat Ulasan