Pengkikut blog

IKLAN lagi....

i am back

Lama gila aku tak update blog

bukan apa malas dah nak update blog lagipun aku mana ade time dan laptop nk update blog....

sebenarnya laptop 2 ada tapi orang punya nie pun pinjam kejap ja...nak tau perkembangan aku tgk facebook aku k....pada yang berkenaan yang kena remove friends dgn aku...


2 minggu lepas aku dengan member aku ALANG gi jalan2 kat KL sebab gi hantar surat rayuan (untuk makluman aku dah dibuang dari kolej aku).so lepas hantar surat kat PEJABAT MARA Jalan Raja Laut...aku gi pusing2 area GOMBAK dan lepak kat Nasik Lemak Marvellous...membe aku bawak aku berjalan2 kat CEMERLANG HEIGHTS..memang besh rumah atas bukit nie maybe one day aku nak beli rumah kat sini hehehehe....tunggu aku kaya ah baru boleh beli...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan